Even voorstellen

Bestuur 2014 bij KoningsboomHet bestuur van de Oranjevereniging bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten om elk jaar weer een feestelijke Koningsdag te organiseren.

Wij stellen ons graag voor:

Arend-Jan Schumacher, Hilma Legerstee, Natasja Dinger, Jan Schram, Cees Helder, Nel Moelker, Ewout van Bronswijk, Job Wehrmeijer, Wim Groenendijk, Peter Hoogstraaten, Jan Pons en Dirk Havenaar (v.l.n.r.)

Niet op de foto: Marlies Bol en Anine Wink

.
Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana is op gericht op 16 oktober 1913.
Inschrijving: Verenigingenregister Kamer van Koophandel te Dordrecht, onder nummer V321927. Ook zijn we lid van de bond van Oranjeverenigingen in Nederland.
Onze doelstelling: Haar leden in de gelegenheid te stellen door gezamenlijke manifestaties uiting te geven van hun aanhankelijkheid aan het Huis van Oranje, alsmede de bevordering van de gemeenschapszin in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.