Over de BreakfastRun

BreakfastRunDe BreakfastRun is sinds 2006 niet meer weg te denken loopevenement op Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit unieke sportevenement met honderden deelnemers trekt lopers uit alle delen van Nederland. En wordt dit jaar alweer voor de 12e keer georganiseerd.

Voor de organisatie werkt de Oranjevereniging samen met Stichting Vrienden tegen Kanker. Beide partijen zijn heel blij met deze samenwerking. Meer schouders kunnen nu dit evenement dragen en er wordt ook nog eens een goed doel gesteund, de strijd tegen kanker!

Er zijn diverse disciplines waaruit je kunt kiezen, namelijk een 5 km en 10 km prestatieloop. Het parcours van 10 km is geijkt. Reden genoeg om de loopschoenen aan te trekken en deel te nemen. Weer of geen weer, wij rekenen op jouw komst. Loop mee en steun hiermee de Strijd tegen Kanker!!!