Oranjevereninging Wilhelmina-Julana

Aanmelden als vrijwilliger

Image

Werk jij als vrijwilliger mee aan een grandioze Koningsdag?

Ieder jaar organiseert Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana op 27 april de Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht. De geweldige braderie, de Breakfast Run, de kindervrijmarkt en natuurlijk alle activiteiten op de Sophiapromenade en achter de Schoof en nog veel meer!

Al deze activiteiten kunnen niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers, mensen die in hun vrije tijd een stapje extra zetten en zich daarmee inzetten voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht.
Wist je dat het hele bestuur uit vrijwilligers bestaat en nu al hard bezig is met de voorbereidingen om Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht tot een succes te maken?

Die voorbereidingen zijn veel werk en dat kunnen we als bestuur niet alleen… Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers, het liefst 18+ maar wat jonger mag natuurlijk ook, die de diverse festiviteiten samen met ons willen voorbereiden en ook op Koningsdag een handje willen meehelpen! Afhankelijk van waar je bij helpt, kost het je  een paar uurtjes op Koningsdag en eventueel een aantal uren per maand als je ook bij de voorbereidingen betrokken bent.

Wat krijg je ervoor terug? Een hoop gezelligheid, je leert nieuwe mensen, je krijgt een groter netwerk in Hendrik-Ido-Ambacht en de voldoening dat je hebt meegewerkt aan een mooi evenement in het dorp.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je middels het onderstaande formulier aan als vrijwilliger bij de Oranjevereniging!
Dan nemen we spoedig contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je wel interesse, maar twijfel je nog een beetje? Neem dan contact op met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

We kijken uit naar je aanmelding!